3 essentials før du indsender til artiklen mapper

En af de ældste endnu stadig mere effektive teknikker i kørsel målrettet udsigter til websteder og omdanne dem til købere er oplysninger-baseret markedsføring. Dette er grunden til, at artikel Skrivning, redegørelser og publikationer er på et all-time high.

Der er mange værktøjer, som du kan bruge til at gøre processen med at distribuere dine artikler lettere. Men selv om dette er uvurderlige i at få din artikel udsættes for flere websteder, der er almindelige fejl, som nogle mennesker gør før indsende deres artikler til mapper.

Lad os tage et kig på de mere almindelige fejl i 3 hovedområder:

1) forvirrende grund til at fremme artikler med grunden til at skrive dem.

I artikel Skrivning, de vigtigste fordele ved du fremme dem branding, leadgenerering og markedsføring, som er alle en del af din optimeringsbestræbelser.

Men der er en grund til hvorfor du skriver artikler, og det er at informere din målgruppe om et emne. Det er meget vigtigt, at din artikel er baseret på denne kendsgerning, eller andet du står til at fejle i de salgsfremmende fordele som skitseret ovenfor.

Naturligvis er det også meget vigtigt, at du finde ud af at få folk til at læse du artiklen, og derefter klikke på dit websted link i ressource boksen. Jeg har produceret et par artikler, som dækker disse områder så venligst Tjek dem ud:-).

2) undlade at indse og maksimere de salgsfremmende muligheder artiklen markedsføring.

Du vil højst sandsynligt allerede ved at din artikel kan generere links tilbage til dit websted fra artiklen mapper, selv, og også fra nogen steder som offentliggør din artikel fra disse mapper. Men vidste du, at du kan tiltrække flere besøgende og bedre søgning søgemaskine resultater fra samme artikel?

Det første skridt til at opnå dette er at give relevante søgeord på strategiske steder i artiklen. Dog ikke overdrive dette. En god benchmark er at sigte mod mellem en ti til femten procent søgeord massefylde. Jeg vil ikke komme yderligere ind på dette her som jeg har diskuteret dette i andre artikler, men hvis du gerne vil finde ud af mere, ser ud til mere af min artikel marketing artikler.

Du bør ikke kun sigte mod din artikel kan accepteres af artiklen mapper, men i sidste ende bør sigte mod at blive anvendt af udgivere, der gennemsøge mapper til hjemmesidens indhold. Du bør ikke undervurdere det potentiale, som dette kan have på din salgsfremmende indsats, som mange af disse udgivere kan have hundredvis eller tusindvis af stamgæster, der derefter kunne se din artikel.

Start ud ved at have en plan for hvad du vil opnå og sørg for at du når dine mål. Det er vigtigt at gøre dette, så du kan høste de maksimale fordele af hver artikel, du skriver.

3) at oprette artikler med indhold der hjælper ikke dine læsere.

Måske din eneste plan er at skabe en artikel og få links tilbage fra artiklen mapper, og at enhver besøgende, at du kan få fra dette er fint.

Du kan godt skal synes igen. Mange artikel directoriesclamp ned på mængden af artikler, som de kan acceptere, ikke som simpelthen op til standarden. Og selvom en dårligt skrevet, intetsigende artikel gør det til artiklen websteder, derefter potentiale for at blive samlet op af webmastere søger kvalitetsindhold er helt sikkert tabt.

Fordelene ved ét forlag med hundrede tusinde besøgende afhente din artikel bør være tilstrækkeligt incitament for dig at skrive en informativ artikel. Dette er på ingen måde umuligt, og du kan finde, at denne værdi er konservative i hvad du kan opnå fra en række forlag kører din artikel på deres site.

Forsker i et emne, der er eftertragtede er vigtigt. Der kan være mange læsere af denne artikel, der vil føle, at denne information er godt men føler at de ikke kan skrive en artikel godt, eller måske ikke ved nok om en bestemt genstand skrive en artikel. Dette er på ingen måde en blindgyde. Der er mange steder hvor du kan forskning i et emne, eller leje en forfatter kunne være en mulighed værd at overveje.

Valget er dit virkelig på hvordan dedikeret du befinder dig i øget eksponering af din artikel, og dermed din hjemmeside. På et grundlæggende niveau kan du vælge at få et par backlinks fra artiklen mapper, eller med en lidt større indsats kan du nyde massive eksponering fra at levere kvalitetsindhold.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *