Social Media Marketing – mål og effektivitet

Social Media Marketing (SMM) er en form for internetmarkedsføring, som søger at opnå branding og marketing kommunikation mål gennem deltagelse i forskellige sociale medienetværk som You Tube, My Space og Face bog, sociale web-applikation som graver, lækre, reddit, Wiki. Målet for hver SMM program varierer fra virksomhed til virksomhed, men hovedsagelig omfatter bygning af brand-kendskab, øge synligheden og gennem dette, sælger et produkt eller en tjeneste.

Social Media Marketing er ved at blive et vigtigt marketingværktøj for tilslutning med kunder og optimere online tilstedeværelse. Sociale medier beskriver de værktøjer og platforme, folk bruger til at udgive, konversere og dele indhold online. Video,-pod cast, blogs, diskussionsforummer og sociale netværkssider er alle værktøjer, online forretningsmænd kan bruge til at opbygge relationer med deres kunder og holde dem på hjemmesider længere. Sociale medier giver flere muligheder for organisationer at præsentere optimeret indhold, der kan være indekseret af søgemaskiner og i sidste ende forbedrer site rating.

For at gennemføre nogle af de sociale medieelementer, er det først vigtigt at evaluere dine kunder for at skabe en effektiv strategi. Hvis dine forbrugere er fagfolk, der pendler, derefter pod cast kan downloades og kan være meget effektiv.

Udstationering videoindhold på YouTube er en enestående mulighed for at forbedre din placering i Googles universelle søgeresultater. WithYouTube, gæster kan besøge webstedet, se din video og nemt sende til deres egne blogs, sociale netværk profiler eller hjemmesider. YouTube er en fantastisk måde at nå en bredere viewer og generere brummer omkring nye produkter, især hvis dit produkt har en visuel appel.

Bygning sundt forhold til kunden, der sidst er en løbende proces for en forretningsmand. Sociale medier tager det et skridt videre ved at gøre dette forhold personlige gennem blogs. Det fortæller om dig, ikke kun om dit produkt eller din service.

En blog, som omfatter video, billeder og tekst, kan opbygge interesse og loyalitet blandt kunderne og en ny måde at søgemaskine optimering. Opret en side dedikeret til Fællesskabet med besøgende på webstedet og dette vil være interaktive.

Sociale medier tilskynder sociale besøg på dit websted. Holde tilføje indhold for at tilskynde kunderne til at vende tilbage jævnligt. Med fremkomsten af sociale medier, er forbrugerne blevet bidragydere, bidrager til at mærke messaging. SMM er relateret til andre online taktik som SEO, SMO. Det har en mere aktiv planlagte rolle i lede, påvirke og tyder på community-medlemmer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.